Camerabewaking bedrijf Arnhem

Een compleet overzicht, binnen en buiten uw bedrijfspand. Dat is wat goede camerabewaking u biedt. Scherpe opnames en live kunnen kijken wat er gebeurt, maar ook kunnen terugkijken. Ontdek de beveiliging die Geerts Elektrotechniek B.V. u kan bieden.

Inbraakpreventie, daar is bewaking met camera’s effectief voor. De mogelijkheden  gaan tegenwoordig nog veel verder als het aankomt op camerabeveiliging. Te denken valt aan camera’s met bewegingssensoren en zoomfunctie, op afstand bestuurbare camera’s, camera’s die kentekens herkennen… U weet wat voor uw bedrijf interessant is.

Plaatsing camerabewaking

De juiste plaatsing is het eerste en belangrijkste onderdeel van camerabewaking. U wilt zicht op cruciale plaatsen, wellicht wilt u een combinatie van een overzichtscamera en diverse strategisch geplaatste beveiligingscamera’s. Plaatsing komt heel precies, we zullen dan ook altijd bij u ter plekke beslissen op welke plaatsen de camera’s het beste gemonteerd kunnen worden.

Optimale camerabeveiliging

Goede beveiliging begint met het kiezen van het juiste camerasysteem. Zo installeren we bijvoorbeeld hi-Tech systemen met IP camera’s. Zo kan u overal ter wereld via internet live meekijken via uw camerabewaking door middel van smartphone, tablet of computer.

Bij Geerts Elektrotechniek B.V. wordt er alleen gewerkt met de beste systemen en materialen. Onze meest gebruikte merken zijn  Samsung en Dahua. Een complete vorm van camerabewaking: inclusief goed nachtzicht, scherp beeld op grote afstand, en een herkenningscamera. De lens van de camera kan draaien en inzoomen.

Wilt u meer weten over camerabeveiliging voor uw bedrijf? Neem contact op

Bedrijf beveiligen met camera alarm

Camerabewaking bij bedrijfspand

Waarom Geerts Elektrotechniek B.V.?

We zijn gehuisvest dicht bij Arnhem en bij ons staat vakkundigheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Als wij iets installeren, doen we het goed. We denken met u mee en zijn in staat u van deskundig advies te voorzien. Wat bij camerabewaking vooral telt: als er iets is, kunt u op ons rekenen.

Voor een goede beveiliging, nu en in de toekomst, kiest u voor Geerts Elektrotechniek B.V.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan: neem contact op