Camerabewaking bedrijf Ede

Goede camerabewaking gaat over compleet overzicht, binnen en buiten uw bedrijfspand. Scherpe opnames en live kunnen kijken wat er gebeurt, maar ook kunnen terugkijken. Ontdek de beveiliging die Geerts Elektrotechniek Ede u kan bieden.

Bewaking met camera’s is een succesvolle manier van inbraakpreventie. Maar de mogelijkheden van camerabeveiliging gaan tegenwoordig nog veel verder. Camera’s met bewegingssensoren en zoomfunctie, op afstand bestuurbare camera’s, camera’s die kentekens herkennen: u kiest waar uw bedrijf bij gebaat is.

Plaatsing camerabewaking

Het belangrijkste onderdeel van de camerabewaking is de eerste stap: de juiste plaatsing. U wilt zicht op cruciale plaatsen, wellicht wilt u een combinatie van een overzichtscamera en diverse strategisch geplaatste beveiligingscamera’s. Dit advies geven wij u graag ter plekke, het komt heel precies.

 

Optimale camerabeveiliging

Goede beveiliging begint met het kiezen van de juiste alarmsystemen. Wij gebruiken beproefde technieken, zoals bewegingsmelders en detectiesystemen bij ramen en deuren (inclusief doormelding naar de alarmcentrale). Ook installeren we hi-Tech systemen met IP camera’s. Zo kan u overal ter wereld via internet live meekijken via uw camerabewaking.

Bij Geerts Elektrotechniek wordt er alleen gewerkt met de beste systemen en materialen. Een van onze favorieten is het systeem van Samsung Dahua. Een complete vorm van camerabewaking: inclusief infrarood, scherp beeld op grote afstand, en een herkenningscamera. De lens van de camera kan draaien en inzoomen.

Wilt u meer weten over camerabeveiliging voor uw bedrijf? Neem contact op

Bedrijf beveiligen met camerabewaking

Camerabewaking bij bedrijfspand

Waarom Geerts Elektrotechniek?

Bij ons staat vakkundigheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Als wij iets installeren, doen we het goed. We denken met u mee en zijn in staat u van deskundig advies te voorzien. Wat bij camerabewaking vooral telt: als er iets is, kunt u op ons rekenen. We zijn gehuisvest in Ede, dus altijd in de buurt.

Voor een goede beveiliging, nu en in de toekomst, kiest u voor Geerts Elektrotechniek.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan: neem contact op

 

Offerte aanvragen?

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij nemen op korte termijn contact met u op.