Computernetwerk aanleggen Veenendaal

datanetwerk

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die uw computernetwerk aanleggen kan? Geerts Elektrotechniek zorgt voor een betrouwbaar computernetwerk met optimale prestaties.

Een computernetwerk, ook wel datanetwerk, moet voldoen aan alle wensen en eisen op het gebied van beschikbaarheid en snelheid. Er moeten UTP-aansluitingen langs de wand worden geplaatst, over wifi, bandbreedte en internetsnelheid moeten beslissingen worden genomen… Het is prettig om dan te kunnen sparren met een partner met ervaring.

Datanetwerk installateur

Wij kennen de ins en outs van een computernetwerk aanleggen en leggen gecertificeerde datainstallaties aan. Door vooraf goed na te denken over de indeling van een pand, kunnen we optimale keuzes maken. We gebruiken de plattegrond en tekenen werkplekken uit, zodat voor elke destkop, laptop en telefoon een correcte aansluiting aanwezig is.

We adviseren u ook over de randzaken: de beste manier om de kabels weg te werken: via kabelgoten in het systeemplafond of bijvoorbeeld onder de vloer door. Met zuilen en vloerpotten werken we alles zeer net en veilig weg.

Een computernetwerk moet voldoen aan alle wensen en eisen op het gebied van beschikbaarheid en snelheid

CAT datanetwerk

Een CAT datanetwerk is een van de meest geïnstalleerde netwerken. Denk hierbij aan binnen- en buitenkabels die de verschillende apparaten met elkaar verbinden en universele aansluitingen, zodat u jaren vooruit kunt met uw netwerk. Vaak kiest een bedrijf voor een CAT5 netwerk of een CAT6 netwerk. We adviseren u hierin graag.

Een computernetwerk aanleggen moet zorgvuldig gebeuren, u wilt er zeker van zijn dat het netwerk dag na dag beschikbaar is. We testen elke kabel of de juiste snelheid word behaald.

Wilt u graag meer weten over verschillende computernetwerken? Bel ons gerust op 0318-561686 

Uw computernetwerk in Veenendaal

Uw bedrijf is het andere niet, en uw computernetwerk aanleggen is dan ook een maatwerkproject. Wij denken graag met u mee wat voor uw netwerk de optimale keuze is en kunnen dit vervolgens deskundig aanleggen. Zo heeft u een netwerk dat helemaal past bij de behoeftes en grootte van uw bedrijf. Met de juiste bekabeling, de juiste veiligheid en de juiste internetsnelheid. Want als wij een computernetwerk aanleggen, dan doen we het goed.

Waarom Geerts Elektrotechniek?
We komen met uitgekiende voorstellen en realiseren deze met alleen A-merk materialen. En als er toch een storing optreedt of als er direct iets verholpen moet worden, dan zijn we er. Snel en adequaat.

Bent u benieuwd wat Geerts Elektrotechniek kan betekenen voor uw computernetwerk? Neem dan contact op.

Offerte aanvragen?

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij nemen op korte termijn contact met u op.