Elektra aanleggen Barneveld

Elektra aanleggen Barneveld

In Barneveld elektra aanleggen? Kies voor uw project voor een vakman die kwaliteit levert: Geerts Elektrotechniek.

Of het nu gaat om elektra voor utiliteitsbouw, uw nieuwe woning of voor uw onderneming, we zorgen graag voor een goede aansluiting. Geerts Elektrotechniek werkt secuur, met A-merk materialen en helpen u graag met waardevol advies. Benut onze vakkennis en ervaring.

Neem contact op

Elektra aanleggen met nutsaansluiting

Is er alleen een nutsaansluiting (netwerkaansluiting) aanwezig bij uw project in Barneveld? We helpen u compleet met uw groepenkast en de optimale groepenverdeling, plus natuurlijk de bekabeling door het pand heen. Heeft u een architect? Dan gaan we graag samen aan tafel.

Nieuwe meterkast

Wilt u uw elektra uitbreiden in verband met een verbouwing of een nieuwe groepenkast laten installeren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. We geven u op ervaring gebaseerd advies wat betreft de indeling en installeren alles vakkundig en volgens de laatste normen.

Vraag een offerte aan, mail naar info@geertselektrotechniek.nl

Vaste stappen bij elektra aanleggen

  • Plannen doornemen. Op basis van de plannen (bouwtekeningen) is het helder en prettig bepalen hoe de elektra moet worden aangelegd.
  • Samen bepalen we waar schakelaars en stopcontacten moeten worden geplaatst, dit komt zeer nauw. We denken mee en weten uit ervaring dat er beter een stopcontact meer dan minder kan worden geplaatst.
  • Waar de elektriciteitsleidingen gaan lopen, tekenen we duidelijk uit. We maken gebruik van kleuren voor het aangeven van soorten draden en leidingen.

Elektra volgens de normen

Al onze elektrische installaties worden volgens de vastgestelde normen gekeurd (door een onafhankelijk ingenieursbureau) conform NEN 3140 en NEN 1010. Kwaliteit en vakmanschap zijn onze belangrijkste bouwstenen.

Waarom Geerts Elektrotechniek?

We komen met uitgekiende voorstellen en realiseren deze met alleen A-merk materialen. Al onze elektrische netwerken zijn gecertificeerd en van hoge kwaliteit. We houden van heldere afspraken en werken snel en adequaat.

Voor uw elektra in Barneveld: neem contact op met Geerts Elektrotechniek.