Elektro bedrijf Veenendaal

Op zoek naar een elektro bedrijf? Wij zijn Geerts Elektrotechniek. We bieden deskundig advies en gaan samen met u op zoek naar slimme en kostenbesparende oplossingen. Maar bovenal: we zorgen voor een vakkundige, betrouwbare installatie.

Heeft u voor uw bedrijf op bouwproject een solide elektro partner nodig? We gaan voor heldere afspraken, kwaliteit en resultaat. Bel vandaag nog Geerts Elektrotechniek om erachter te komen wat we voor u kunnen betekenen.
elektro bedrijf Ede

Neem contact op met Geerts Elektrotechniek

Elektro installateur

Uw aannemers of architect denkt na over de grote lijnen. Als elektro installateur werken wij deze informatie verder uit tot doordachte en precieze plannen, zodat uw netwerk optimaal functioneert.

We verzorgen vakkundig:

  • Elektrotechnische installaties, waaronder elektra en verlichting;
  • Datanetwerken;
  • Beveiligingstechniek, waaronder camerabewaking.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Elektrotechnische installaties

Alles heeft te maken met elektriciteit. Als Elektro bedrijf willen we dat het voor uw bedrijf optimaal geregeld is, zodat u zonder storingen en problemen aan het werk kunt. We werken daarom alleen met A-merkmaterialen. En onze installaties worden volgens de vastgestelde normen gekeurd door een onafhankelijk ingenieursbureau conform NEN 3140 en NEN 1010.

Onze installaties worden volgens de vastgestelde normen gekeurd door een onafhankelijk ingenieursbureau conform NEN 3140 en NEN 1010.

Waarom Geerts Elektrotechniek?

Als u kiest voor Geerts, kiest u voor transparantie en kwaliteit. We werken met gecertificeerde installateurs en A-merk materialen. Onze klanten waarderen onze technische kennis en ervaring en zijn op zoek naar duurzame oplossingen. We leveren vakkundige installaties, die doen wat ze moeten doen.

Geerts elektrotechniek BV is verhuisd naar Ede, maar wij rijden natuurlijk graag naar Veenendaal om u te helpen.

Offerte aanvragen?

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij nemen op korte termijn contact met u op.