IP beveiligingscamera Barneveld

U herkent waarschijnlijk wel de korrelige bewakingscamerabeelden bij opsporing verzocht. Hier is weinig tot niets op te zien en daarom lijkt het logisch dat de daders nooit gepakt worden. Voor de beveiliging van uw bedrijf wilt u bewakingscamera’s die wel nut hebben. En daar heeft Geerts Elektrotechniek de juiste camera’s voor.

Wij werken namelijk met IP beveiligingscamera’s. Deze bewakingscamera’s hebben niet de beperking die de analoge beveiligingscamera’s hebben. Analoge bewakingscamera’s gaan maar tot een bepaald aantal megapixel en moeten met een kabel naar een recorder worden aangesloten.IP beveiligingscamera

Met de IP beveiligingscamera kunt u gemakkelijk het videomateriaal opslaan en op elk moment het video materiaal bekijken via uw smartphone, laptop of tablet.

U wilt uw bedrijf beveiligen door middel van IP beveiligingscamera’s? Neem dan contact met ons op.

Wat is een IP beveiligingscamera?
Een IP beveiligingscamera is een ‘internet protocol’ camera. De naam zegt het al. Hij werkt via het internet. De IP beveiligingscamera wordt aangesloten op uw internet router, switch of draadloos netwerk. Vervolgens kunt u, ten alle tijden, via het internet de beelden bekijken en uw controles uitvoeren. Zo is uw bedrijf optimaal bewaakt.

U kunt ten alle tijden de beelden bekijken en uw controles uitvoeren.

Voordelen van de IP beveiligingscamera op een rijtje

  • IP beveiligingscamera’s kunnen een kwaliteit van wel 16 megapixel leveren.
  • IP beveiligingscamera’s slaan rechtstreeks de beelden op naar een (micro)SD kaart.
  • Mogelijkheid om live mee te kijken via uw smartphone, tablet of computer.
  • IP beveiligingscamera’s hebben geen uitbreid limiet. Dit komt voornamelijk door het ontbreken van een recorder.

Uw bedrijf verdient de nieuwste en beste beveiligingssystemen. Kies daarom voor de IP beveiligingscamera’s.

Waarom Geerts Elektrotechniek
We zijn gelegen in Ede en werken veel in de omgeving Barneveld, Ede en Veenendaal. Zo kunnen we u eenvoudig hulp bieden waar nodig en hebben we een snelle service.

Wilt u gebruik maken van IP beveiligingscamera’s of vrijblijvend advies? Laat dan uw gegevens in het oranje kader aan de rechterkant achter en wij nemen snel contact met u op.

Offerte aanvragen?

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij nemen op korte termijn contact met u op.