Vacature Monteur PV-panelen (32-40 uur per week)

Ben jij een ervaren elektromonteur die niet van binnen zitten houdt? Dan kan je aan de slag bij Geerts Elektrotechniek als Monteur PV-panelen. Wij leveren en installeren zonnepanelen bij woningbouwprojecten en bedrijven.

Als Monteur Elektrotechniek komen er waarschijnlijk genoeg nieuwe uitdagingen op je pad. Misschien dat je elke week wel benaderd wordt voor een potentiële nieuwe functie. Maar deze uitdaging is wel een hele mooie!

Geerts Elektrotechniek is een gerenommeerd bedrijf in Ede dat in de gehele regio actief is en kwalitatief hoogstaande elektrotechniek levert bij woningbouwprojecten, aan bedrijven en een enkele keer aan particulieren.

Wat ga je doen?

Als Monteur PV-panelen plaats je zonnepanelen op daken van bedrijven, nieuwbouwwoningen en een enkele keer op het dak van een particulier.

Onze projecten met PV-panelen maken vaak, maar niet altijd, onderdeel uit van een grotere klus. Dat maakt ons werk interessant en complexer dan het plaatsen van zonnepanelen bij particulieren.

Er is ruimte voor afwisseling. Als je graag PV-panelen legt, maar ook af en toe een andere elektra-klus wilt uitvoeren is dat alleen maar een pré. Geef vooral je voorkeuren aan: dan kunnen we je inzetten op het werk wat jij leuk vindt.

Wie zoeken we?

Als monteur PV-panelen bij Geerts Elektrotechniek onderscheid je je met vakkennis, het materiaal dat je gebruikt en de kwaliteit die je levert. We zijn dus echt op zoek naar een ambitieuze elektromonteur die niet van losse eindjes houdt.

Karakter is voor ons dus belangrijk. We zoeken een echte aanpakker: iemand die van wanten weet, maar tegelijk netjes werkt ons bedrijf een goede naam bezorgd.

Uiteraard heb je een relevante opleiding gevolgd, bijvoorbeeld MBO Elektrotechniek of je hebt aantoonbare ervaring als elektromonteur of monteur PV-panelen. Ook als je naast niet alleen kunt installeren, maar ook PV-plannen kunt ontwerpen (of de ambitie hebt om dat te leren) ben je welkom.

Wat levert dat op?

Kom je bij Geerts Elektrotechniek werken, dan kom je werken voor een sterk groeiend, dynamisch en gezond bedrijf. Wij voeren mooie opdrachten uit voor bekende opdrachtgevers.

Goeie mensen betalen wij ook goed, daar kan je van op aan. Maar er is meer…

  • Wij willen graag dat jij als elektromonteur kwaliteit levert. Daarom sturen we je alleen op pad met goed gereedschap.
  • Wil je je verder ontwikkelen, dan krijg je van ons de mogelijkheid om je verder te specialiseren door het volgen van vakopleidingen en cursussen. Uiteraard op onze kosten.
  • Tafeltennis, tafelvoetbal en een vrijdagmiddagborrel
  • Deel uitmaken van een hecht en gezellig team van mannen en vrouwen die hun vak verstaan.
  • Regelmatig teamuitjes, zoals skiën, karten en de jaarlijkse zomerbarbecue.
  • Een contract volgens CAO Metaal en Techniek

Solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Of heb je nog specifieke vragen? App Patrick op 06-41814040. Klaar om te solliciteren? Vul dan het onderstaande formulier in.