Zonnepanelen bedrijf

Overweegt u de installatie van zonnepanelen op uw bedrijfspand? Geerts Elektrotechniek B.V. neemt u het werk uit handen. Wij berekenen wat u nodig hebt, wat zonnepanelen u opbrengen en installeren de zonnepanelen op uw bedrijf.

Voor bedrijven is het op dit moment zeer gunstig om over te stappen naar duurzame energie. Zonnepanelen kunnen u niet alleen op de lange termijn geld besparen: de aanschaf en installatie ervan is nu voordeliger dan ooit door diverse lucratieve belastingvoordelen en subsidies die van gemeente tot gemeente verschillen.

Overweegt u zonnepanelen voor uw bedrijf? Geerts Elektrotechniek B.V. helpt u. Als ervaren zonnepanelen-installateur leggen wij zonnepanelen in korte tijd op uw bedrijf. Dat doen we veilig, professioneel en zonder overlast. U ontvangt één totale offerte. Wat zijn de mogelijkheden?

Zonnepanelen bedrijf: de mogelijkheden

  • Zonnepanelen worden door ons standaard gelust op uw dak gelegd. Deze relatief goedkope installatiemethode levert u direct voordeel op die u terugziet op uw jaarlijkse energieregeling.
  • Een stapje verder gaat een zogenaamd Solar Edge systeem. Hier is het niet de totale opbrengst van alle zonnepanelen samen die telt, maar de opbrengst per paneel. Doordat elk zonnepaneel apart gemonitord wordt door een omvormer haalt u het maximale rendement uit uw zonnepanelen, zelfs wanneer die een deel van de dag in de schaduw liggen.

Welke en hoeveel zonnepanelen hebt u nodig voor uw bedrijf?

Wanneer u een offerte wilt ontvangen voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen, dan komen wij eerst bij u op locatie inspecteren. Aan de hand van onze analyse berekenen wij hoeveel zonnepanelen u op uw dak mag en kan leggen.

Ook berekenen wij voor u het terugverdienmodel: in hoeveel jaren hebt u uw investering terugverdiend? Welk zonnepanelensysteem u op uw dak wilt leggen is een persoonlijke keuze, waarin wij u graag adviseren. Geerts Elektrotechniek B.V. maakt alleen gebruik van A-kwaliteit PV panelen die gegarandeerd jarenlang meegaan.

Zonnepanelen bedrijf: welke belastingvoordelen en subsidies gelden er?

Belastingvoordeel voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen voor uw bedrijf ontvangt u onder meer op de volgende manieren:

Subsidies voor zonnepanelen bedrijf verschillen van gemeente tot gemeente. Kijk op de site van uw gemeente voor welke subsidies u in aanmerking komt. Meer informatie over subsidies op zonnepanelen voor enkele gemeentes in de foodvalley vindt u hier:

 

Hoe lang duurt het voor u bij ons terecht kunt?

Wilt u in 2018 zonnepanelen op uw bedrijf? Meldt u zich dan snel bij ons aan, zodat wij een offerte kunnen maken en het werk in kunnen plannen. In de regel kunnen wij de werkzaamheden binnen enkele weken bij u uitvoeren.

Neem contact op met Geerts Elektrotechniek B.V.