Bedrijfspanden

scroll

Installaties in bedrijfspanden

Alles draait om elektriciteit: bedrijfsprocessen in zowel industrie, zakelijke dienstverlening als detailhandel. Geen kassa die meer rinkelt, geen band die nog loopt en geen woonhuis dat comfortabel is als de stroomvoorziening stopt.
Een mooi voorbeeld is ledverlichting. Wij weten alles over de verschillen in levensduur, lichtopbrengst en onnodige piekbelasting. En we weten welke ledlampen daadwerkelijk het beloofde rendement opleveren.
Onze installaties worden volgens de vastgestelde norm conform NEN 3140 en NEN 1010.

100% bedrijfszekere installaties
U kunt bij Geerts Elektrotechniek niet alleen vertrouwen op bedrijfszekere installaties, maar ook op een gedegen advies. Zodat u zeker weet, dat u uiteindelijk met betere kwaliteit materialen ook nog voordeliger uit bent.

Advies op maat
Bij Geerts Elektrotechniek hebben wij jaren ervaring in de elektrotechniek, hierdoor hebben wij veel kennis in de normen, regelgeving en hebben wij al veel situaties meegemaakt! Wij kunnen u dan ook een goed advies geven voor de verbouwing of nieuwbouw van uw bedrijfspand. Bent u ook geïnteresseerd geraakt? neem dan een kijkje bij onze referenties!

Samenwerken?

Maak gebruik van de expertise van Geerts Elektrotechniek. Wij helpen u graag bij het realiseren van installaties in uw bedrijfspand.