Laadpalen

scroll

Elektrische laadpalen voor uw bedrijf

Rijdt u of uw medewerkers een elektrische auto? Dan is het handig als u een of meerdere elektrische laadpalen bij uw bedrijf hebt staan. Geerts Elektrotechniek kan deze elektrische laadpalen bij u installeren.

Om elektrische laadpalen bij uw bedrijf te laten installeren heeft u geen aparte vergunning nodig van de gemeente, tenzij de laadpalen in de openbare ruimte zouden moeten komen te staan.

Elektrische laadpalen installeren
Voor het installeren van elektrische laadpalen op eigen terrein heeft u geen vergunning nodig. U kunt dan direct Geerts Elektrotechniek inschakelen. Hoe gaat het installeren van elektrische laadpalen voor uw bedrijf in zijn werk?

  • We doen een op locatie een opname van de situatie en bekijken de mogelijkheden.
  • U kunt bij ons kiezen uit diverse elektrische laadpalen. Zo zijn er normale en snelle laders en laadpalen met of zonder vast oplaadsnoer. Ook zijn er verschillen in design. Daarnaast zijn er mogelijkheden tot een systeem met pasjes om zo het verbruik in kaart te brengen.
  • Vervolgens komen wij met een gedegen advies en brengen een offerte uit.
  • Bij opdracht installeren wij de elektrische laadpalen en u kunt vanaf nu uw elektrische auto’s op uw eigen parkeerterrein opladen.

De werkzaamheden voor het installeren van elektrische laadpalen kunnen wij normaal gesproken binnen afzienbare tijd uitvoeren.

Nog duurzamer, opladen met behulp van zonne-energie
Stapt u over naar elektrisch rijden? Ga dan helemaal voor duurzaam en laad de auto’s op met behulp van zonne-energie. Geerts Elektrotechniek kan u ook van dienst zijn bij het installeren van zonnepanelen, ledverlichting en andere milieubesparende ingrepen.

Vaak zijn deze ingrepen niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee! In veel gevallen kunt gebruik maken van verschillende subsidie mogelijkheden. Geerts Elektrotechniek B.V. kan u hierbij desgewenst adviseren.

Ja, ik wil laadpalen

Wilt u elektrische laadpalen laten plaatsen bij uw bedrijfspand? Neem dan contact op met Geerst Elektrotechniek!