Woningbouw

scroll

Elektrotechniek in de woningbouw

Geerts Elektrotechniek is al jaren een specialist voor de elektrische installaties in de woningbouw. Van rijtjes woningen, appartementen tot aan villa’s. Door onze jaren lange ervaring kunnen wij onze kwaliteit waarborgen. Mochten er toch problemen zijn, dan kijken wij uiteraard naar een passende oplossing!

Van A tot Z, wij regelen het!
Bij Geerts Elektrotechniek doen wij het gehele traject voor de E-installatie in de woningbouw. Dit begint bij het gesprek met de klant en daarna kan het eerste voorontwerp worden gemaakt. Als de gehele voorbereiding klaar is, werken we volgens de planning van onze aannemers om het beste resultaat buiten op de bouw neer te zetten. Elementen waar wij gespecialiseerd in zijn, zoals de installatietechniek, verlichtingsinstallaties, datanetwerk en ook domotica kunnen wij voor u verzorgen.

Duurzame energie in de woningbouw
Door de jaren heen zijn zonnepanelen niet meer weg te denken in de elektrotechniek. Uiteraard hebben wij bij Geerts Elektrotechniek hierin ook niet stil gezeten en kennen wij de ins en outs binnen deze techniek. Volgens de BENG (bijna energie neutraal gebouw) berekeningen moeten er op veel nieuwbouwwoningen zonnepanelen worden geplaatst om aan deze berekeningen te voldoen. Wij helpen u hier graag bij!

 

Samenwerken?

Maak gebruik van de expertise van Geerts Elektrotechniek. Wij helpen u graag van A tot Z bij het realiseren van installaties in de woningbouw!