Zonnepanelen

scroll

Zonnepanelen op uw bedrijfspand

Overweegt u de installatie van zonnepanelen op uw bedrijfspand? Geerts Elektrotechniek neemt u het werk uit handen. Wij berekenen wat u nodig heeft, wat zonnepanelen u opbrengt en ook verzorgen wij de realisatie van zonnepanelen op uw bedrijfspand.

Kiezen voor duurzame energie
Voor bedrijven is het op dit moment zeer gunstig om over te stappen naar duurzame energie. Zonnepanelen kunnen u niet alleen op de lange termijn geld besparen: de aanschaf en installatie ervan is nu voordeliger dan ooit door diverse lucratieve belastingvoordelen.

Zonnepanelen: de mogelijkheden
Wij gebruiken een zogenaamd Solar Edge systeem. Hier is het niet de totale opbrengst van alle zonnepanelen samen die telt, maar de opbrengst per paneel. Doordat elk zonnepaneel apart gemonitord wordt door een omvormer haalt u het maximale rendement uit uw zonnepanelen, zelfs wanneer die een deel van de dag in de schaduw liggen.

Welke en hoeveel zonnepanelen heeft u nodig voor uw bedrijf?
Wanneer u een offerte wilt ontvangen voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen, dan komen wij eerst bij u op locatie inspecteren. Aan de hand van onze analyse berekenen wij hoeveel zonnepanelen u op uw dak mag en kan leggen.

Ook berekenen wij voor u het terugverdienmodel: in hoeveel jaren hebt u uw investering terugverdiend? Welk zonnepanelensysteem u op uw dak wilt leggen is een persoonlijke keuze, waarin wij u graag adviseren. Geerts Elektrotechniek B.V. maakt alleen gebruik van A-kwaliteit PV panelen die gegarandeerd jarenlang meegaan.

Hoe lang duurt het voor u bij ons terecht kunt?
Wilt u investeren in zakelijke zonnepanelen? Meldt u zich dan snel bij ons aan, zodat wij een offerte voor u op maat kunnen maken en het werk in kunnen plannen.

Ja, ik wil zonnepanelen op mijn bedrijfspand

Neem contact op met Geertselektrotechniek, wij maken graag voor u een offerte op maat.