Zonnepanelen zakelijk

scroll

Zonnepanelen zakelijk: besparen op energiekosten en bijdragen aan duurzaamheid

Zonnepanelen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden in Nederland, zowel voor particuliere als zakelijke toepassingen. Het gebruik van zonnepanelen is niet alleen goed voor het milieu, maar kan ook financiële voordelen bieden voor bedrijven die ervoor kiezen om te investeren in deze duurzame technologie. Geerts Elektrotechniek is al jaren specialist in het realiseren van zonnepanelen op uw bedrijfspand. Wij helpen u graag om het meest uit de zon te halen.

Voordelen van zonnepanelen voor bedrijven

Het plaatsen van zonnepanelen op het dak van een bedrijfspand kan aanzienlijke voordelen opleveren. Een belangrijk voordeel is dat de energierekening van het bedrijf aanzienlijk kan worden verlaagd. Door gebruik te maken van de opgewekte zonne-energie kan het bedrijf zijn eigen elektriciteit opwekken en daardoor minder afhankelijk zijn van energiebedrijven. Dit kan leiden tot aanzienlijke besparingen op de energierekening.

Een ander voordeel van zonnepanelen is dat het bedrijf hiermee bijdraagt aan een duurzamere wereld. Door het verminderen van de CO2-uitstoot draagt het bedrijf bij aan het verminderen van de klimaatverandering. Daarnaast kan het bedrijf met het plaatsen van zonnepanelen zijn imago verbeteren, waardoor het aantrekkelijker wordt voor klanten en medewerkers die waarde hechten aan duurzaamheid.

Financiële voordelen van zonnepanelen

Naast de besparingen op de energierekening en de bijdrage aan duurzaamheid, kunnen zonnepanelen ook financiële voordelen bieden voor bedrijven. Er zijn verschillende manieren waarop bedrijven kunnen profiteren van de investering in zonnepanelen.

Zo is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de SDE+ subsidie. Dit is een subsidie van de overheid die bedrijven kan helpen om de kosten van de investering in zonnepanelen terug te verdienen. Bedrijven kunnen hiermee een vergoeding krijgen voor de opgewekte zonne-energie gedurende een periode van 15 jaar.

Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de Energie-Investeringsaftrek (EIA). Dit is een fiscale regeling waarmee bedrijven tot wel 45% van de investeringskosten kunnen aftrekken van de fiscale winst. Hierdoor kan de investering in zonnepanelen nog aantrekkelijker worden. Vraag Geerts Elektrotechniek naar de mogelijkheden voor de ze subsidies. We helpen u graag bij de aanvraag. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ja, ik wil zakelijke zonnepanelen

Neem contact op met Geertselektrotechniek, wij maken graag voor u een offerte op maat.