Domotica systemen

Domotica systemen

Wilt u graag weten welk domotica systeem voor uw woning of bedrijfspand het meest geschikt is? Vraag het een vakman: Geerts Elektrotechniek B.V. geeft u graag advies. We kennen de diverse domotica systemen die er op de markt zijn en kunnen de voor- en nadelen van de verschillende systemen benoemen. Zo zijn er systemen die merkgebonden zijn (zoals NIKO Home control) en systemen die met praktisch alle installatie compatibel zijn.

Gebruik domotica systemen

Wat is het grote voordeel aan domotica systemen? Besparing en duurzaamheidspelen daarin vaak een belangrijke rol. Maar behalve dat, brengt een domotica systeem veel gemak met zich mee. Enkele praktische voorbeelden:

  • Nabootsing van leefgewoontes bij vakantie of afwezigheid.
  • Vanaf elk touchscreen is in één oogopslag de status te zien van alle apparaten in huis dan wel op kantoor.
  • Als u het huis of bedrijfspand verlaat met één druk op de knop alle lichten uitschakelen, de temperatuur instellen en eventuele elektrische apparaten uitschakelen of juist inschakelen.

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden.

Eersteklas domotica systeem

We maken graag gebruik van de gelegenheid om u op het langst bestaande en dus verst ontwikkelde systeem binnen de domotica systemen te wijzen: KNX. Wat ons betreft steekt KNX met kop en schouders boven de rest uit.

Wij gaan voor A-kwaliteit

Onze norm is A-kwaliteit, dit geldt voor al onze elektrische installaties en zo ook voor domotica. KNX domotica is geschikt voor alle toepassingen op het gebied van automatisering in huis en op kantoor. Of het nu gaat om verlichting, beveiliging, verwarming, zonwering, audio en video, intelligente energiemeters en ook witgoed (zoals de vaatwasser).

Installatie domotica systemen
Voor de installatie van een domotica systeem bent u bij ons aan het juiste adres. We werken snel en adequaat en – indien van toepassing – in nauw overleg met de architect. We zijn gecertificeerd installateur en bedienen met onze elektrische know-how zowel particulieren als bedrijven, voornamelijk in de valleiregio.

Ja, ik wil een domotica systeem

Wilt u een domotica systeem of meer informatie? Neem contact op met Geerts Elektrotechniek. Wij helpen u graag!