Laadpalen

scroll

Laadpaal thuis

Rijdt u een elektrische auto? Dan wilt u ook graag een laadpaal thuis. Geerts Elektrotechniek kan bij u thuis een laadpaal installeren.
Om een laadpaal thuis te laten installeren heeft u geen aparte vergunning nodig van de gemeente, tenzij de laadpaal in de openbare ruimte zou m moeten komen. In het laatste geval zult u een aanvraag moeten doen hiervoor.
Wordt deze aanvraag goedgekeurd dan krijgt u echter geen privé laadplek. De laadplek is dan openbaar en iedereen met een elektrisch voertuig mag deze laadpaal in principe gebruiken.

Laadpaal thuis installeren
Moet de laadpaal thuis op uw eigen parkeerplek komen te staan? Dan kunt u direct Geerts Elektrotechniek inschakelen. Hoe gaat het installeren van een laadpaal thuis in zijn werk?

  • Wij nemen namens u contact op met uw meetbedrijf om de details door te spreken. Gewoon stroom uit de meterkast aftappen is namelijk geen optie: de meterkast moet voor dit doel aangepast worden. U gaat van een 1 fase naar een 3 fasen meterkast en hebt een krachtstroomaansluiting nodig.
  • Na het aanpassen van uw meterkast leggen wij een kabel aan naar de plek waar de laadpaal moet komen te staan.
  • U kunt bij ons kiezen uit diverse laadpalen. Zo zijn er normale en snelle laders en laadpalen met of zonder vast oplaadsnoer.
  • Wij installeren de laadpaal en u kunt vanaf nu uw elektrische auto voor de deur opladen!

De werkzaamheden voor het installeren van een laadpaal kunnen wij normaal gesproken binnen één dag uitvoeren.

Een laadpaal thuis voor zakelijk gebruik
Is de elektrische auto die u rijdt een leaseauto van het werk? Dan wilt u een laadpaal met een aparte meter. De kosten die u maakt voor het opladen van uw auto wilt u namelijk scheiden van de kosten die u maakt elektriciteit thuis. Gelukkig heeft Geerts ervaring met deze werkwijze en kan deze aparte meter direct voor u installeren.

Kosten laadpaal thuis
Wilt u een laadpaal thuis laten installeren? Vraag dan een offerte bij ons op. Wij reageren altijd snel op uw verzoek en kunnen de laadpaal gewoonlijk binnen afzienbare tijd bij u komen neerzetten.

Ja, ik wil een laadpaal thuis

Wilt u een laadpaal thuis laten installeren? Neem contact op met Geerts Elektrotechniek. Wij helpen u graag!