Computernetwerk aanleggen

Computernetwerk aanleggen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die uw computernetwerk kan aanleggen ? Geerts Elektrotechniek zorgt voor een degelijk computernetwerk met optimale prestaties. Een computernetwerk, ook wel datanetwerk genoemd, moet voldoen aan alle wensen en eisen op het gebied van beschikbaarheid en snelheid. Er moeten UTP-aansluitingen langs de wand worden geplaatst, over wifi, bandbreedte en internetsnelheid moeten beslissingen worden genomen… Het is prettig om dan te kunnen sparren met een partner met ervaring.

Uw computernetwerk aanleggen
Uw bedrijf is het andere niet, en uw computernetwerk aanleggen is dan ook een maatwerkproject. Wij denken graag met u mee wat voor uw netwerk de optimale keuze is en kunnen dit vervolgens deskundig aanleggen. Zo heeft u een netwerk dat helemaal past bij de behoeftes en grootte van uw bedrijf. Met de juiste bekabeling, de juiste bandbreedte en de juiste internetsnelheid. Want als wij een computernetwerk aanleggen, dan doen we het goed.

Datanetwerk installateur
Wij kennen de ins en outs van een computernetwerk aanleggen en leggen gecertificeerde datainstallaties aan. Door vooraf goed na te denken over de indeling van een pand, kunnen we optimale keuzes maken. We gebruiken de plattegrond en tekenen werkplekken uit, zodat voor elke desktop, laptop en telefoon een correcte aansluiting aanwezig is.
We adviseren u ook over de randzaken: de beste manier om de kabels weg te werken: via kabelgoten in het systeemplafond of bijvoorbeeld onder de vloer door. Met zuilen en vloerpotten werken we alles zeer net en veilig weg.

CAT datanetwerk

Een CAT5 en CAT6 datanetwerk zijn de meest geïnstalleerde netwerken. Denk hierbij aan binnen- en buitenkabels die de verschillende apparaten met elkaar verbinden en universele aansluitingen, zodat u jaren vooruit kunt met uw netwerk. Een computernetwerk aanleggen moet zorgvuldig gebeuren, u wilt er zeker van zijn dat het netwerk dag na dag beschikbaar is. Met Geerts Elektrotechniek bent u verzekerd van een vakkundige aanleg van uw computernetwerk.

Ja, ik wil een computernetwerk laten aanleggen

Wilt u een computernetwerk laten aanleggen? Neem contact op met Geerts Elektrotechniek!