Elektrische laadpalen voor uw bedrijf

Elektrische laadpalen voor uw bedrijf

Rijden u of uw medewerkers een elektrische auto? Dan is het handig als u een of meerdere elektrische laadpalen bij uw bedrijf hebt staan. Geerts Elektrotechniek kan deze elektrische laadpalen bij u installeren. Om elektrische laadpalen bij uw bedrijf te laten installeren hebt u geen aparte vergunning nodig van de gemeente, tenzij de laadpalen in de openbare ruimte zouden moeten komen te staan.

Elektrische laadpalen installeren
Voor het installeren van elektrische laadpalen op eigen terrein heeft u geen vergunning nodig. U kunt dan direct Geerts Elektrotechniek inschakelen. Hoe gaat het installeren van elektrische laadpalen voor uw bedrijf in zijn werk?

  • We doen een op locatie een opname van de situatie en bekijken de mogelijkheden.
  • U kunt bij ons kiezen uit diverse elektrische laadpalen. Zo zijn er normale en snelle laders en laadpalen met of zonder vast oplaadsnoer. Ook zijn er verschillen in design. Daarnaast zijn er mogelijkheden tot een systeem met pasjes om zo het verbruik in kaart te brengen.
  • Vervolgens komen wij met een gedegen advies en brengen een offerte uit.
  • Bij opdracht installeren wij de elektrische laadpalen en u kunt vanaf nu uw elektrische auto’s op uw eigen parkeerterrein opladen.

De werkzaamheden voor het installeren van elektrische laadpalen kunnen wij normaal gesproken binnen afzienbare tijd uitvoeren.

Helemaal duurzaam, opladen met zonne-energie!
Stapt u over naar elektrisch rijden? Ga dan helemaal voor duurzaam en laad de auto’s op met behulp van zonne-energie. Geerts Elektrotechniek kan u ook van dienst zijn bij het installeren van zonnepanelen, ledverlichting en andere milieubesparende ingrepen.Vaak zijn deze ingrepen niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee! In veel gevallen kunt gebruik maken van verschillende subsidie mogelijkheden. Geerts Elektrotechniek B.V. kan u hierbij desgewenst adviseren.

Kosten elektrische laadpalen voor bedrijf
Wilt u bij uw bedrijf elektrische laadpalen laten installeren? Vraag dan een offerte bij ons op. Wij reageren altijd snel op uw verzoek en kunnen de laadpalen gewoonlijk binnen afzienbare tijd bij u komen neerzetten.

Ja, ik wil elektrische laadpalen voor mijn bedrijf

Wilt u elektrische laadpalen voor uw bedrijf? Neem contact op met Geerts Elektrotechniek. Wij helpen u gaag!