Meterkasten

scroll

Meterkast vervangen

Moet uw meterkast vervangen worden? Heeft u een betrouwbare elektricien nodig, die uw nieuwe meterkast veilig installeert en u gedegen advies kan geven? Geerts Elektrotechniek is het bedrijf dat u zoekt. Geerts Elektrotechniek garandeert de veiligheid van het elektriciteitsgebruik in en om uw huis of bedrijfspand. De meterkast vervangen gaat dan ook altijd over veiligheid, want hij is uw bescherming in geval van storingen of defecte apparaten.

Redenen van vervanging
In verschillende gevallen moet de meterkast vervangen worden. Meestal gaat het om een verouderde woning met een oude meterkast of om een uitbreiding van de bestaande installatie. Een nieuwe keuken met meer elektrische apparaten kan een reden zijn, maar ook zonnepanelen of een wasmachine.

Welke meterkast heeft u nodig
Als de meterkast vervangen moet worden, moet vooraf duidelijk zijn voor welke apparaten en ruimtes hij gebruikt gaat worden. Uiteraard kan Geerts Elektrotechniek daarover meedenken. Ook moeten meterkasten aan diverse normen en eisen voldoen: wanneer wij uw meterkast vervangen bent u ervan verzekerd dat aan deze eisen wordt voldaan.

Hier let onze elektricien op

 • De juiste componenten voor uw situatie (particulier dan wel bedrijf)
 • Het aantal groepen in uw meterkast en genoeg vrije groepen om alle installaties aan te sluiten.
 • Het aantal fasen van uw aansluiting:
  Een 1-fase aansluiting herkent u aan: 220V/230V
  Een 3-fase aansluiting herkent u aan: 3×220/230V of 1×380/400V
 • De kwaliteit en de certificaten van de groepenkast en componenten, dit is essentieel. Geerts Elektrotechniek werkt dan ook alleen met A-merken.
 • Het vervangen vereist deskundigheid en vakmanschap: Geerts Elektrotechniek heeft de juiste ervaring en kennis in huis.

Offerteformulier meterkast

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Onderaan staat een voorbeeld van welke foto's wij nodig hebben.