Elektra laten aanleggen Ede

scroll

Elektra aanleggen Ede

Voor uw project in Ede elektra aanleggen? Kies voor een professional die vakwerk levert: Geerts Elektrotechniek.

Elektra aanleggen voor utiliteitsbouw, voor uw nieuwe woning of uw bedrijf, dat is wat we doen. We zijn secuur, werken met A-merk materialen en kunnen u van gedegen advies voorzien. Leg ons uw project voor en profiteer van onze vakkennis en ervaring.

Nutsaansluiting elektra aanleggen 
Alleen een nutsaansluiting? Dan helpen we u compleet met uw meterkast en de optimale groepenverdeling, plus natuurlijk de bekabeling door de woning heen. Eventueel in nauwe samenwerking met architect.

Nieuwe groepenkast
Heeft u al elektra, maar wilt u uw elektra uitbreiden in verband met een verbouwing of een nieuwe groepenkast laten installeren? Ook dan helpen we u graag. Zowel met het uitdenken van de juiste indeling als met de praktische uitvoering.

Enkele vaste onderdelen bij het aanleggen van elektra

  • We kijken allereerst naar de plannen/bouwtekening van uw woning. Op basis van de plannen is het altijd het duidelijkst om te bepalen hoe de elektra precies moet worden aangelegd.
  • We bepalen samen met u waar schakelaars en stopcontacten precies moeten worden geplaatst. We denken mee en weten uit ervaring dat er beter een stopcontact meer dan minder kan worden geplaatst.
  • We tekenen duidelijk uit waar de elektrische aansluitingen komen. Zo kunt u altijd terugkijken waar alles gepositioneerd is. Uiteraard met groepencodering erbij vermeld.

Aanleggen elektra volgens de norm
Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Al onze installaties worden volgens de vastgestelde normen gekeurd door een onafhankelijk ingenieursbureau conform NEN 3140 en NEN 1010.

Waarom Geerts Elektrotechniek Ede?
We komen met uitgekiende voorstellen en realiseren deze met alleen A-merk materialen. Al onze elektrische netwerken zijn gecertificeerd en van hoge kwaliteit. We houden van heldere afspraken en werken snel en adequaat.

 

 

Ja, ik wil mijn elektra laten aanleggen

Wilt u uw elektra laten aanleggen? Neem contact op met Geerts Elektrotechniek!