Groepenkast vervangen Arnhem

Uw groepenkast moet vervangen worden? U heeft een betrouwbare elektricien nodig, die uw nieuwe groepenkast veilig installeert en u gedegen advies kan geven. Geerts Elektrotechniek B.V. is het bedrijf dat u zoekt.

Uw groepenkast garandeert de veiligheid van het elektriciteitsgebruik in en om uw huis of bedrijfspand. De groepenkast vervangen gaat dan ook altijd over veiligheid, want hij is uw bescherming in geval van storingen of defecte apparaten.

 Groepenkast vervangen

De groepenkast vervangen gaat altijd over veiligheid.

Redenen van vervanging

In verschillende gevallen moet de groepenkast vervangen worden. Meestal gaat het om een verouderde woning met een oude meterkast of om een uitbreiding van de bestaande installatie. Een nieuwe keuken met meer elektrische apparaten kan een reden zijn, maar ook zonnepanelen of een wasmachine.

Weet u niet zeker of uw groepenkast vervangen moet worden? Bel ons gerust om advies over wanneer een groepenkast vervangen moet worden.

Welke groepenkast heeft u nodig

Als de groepenkast vervangen moet worden, moet vooraf duidelijk zijn voor welke apparaten en ruimtes hij gebruikt gaat worden. Uiteraard kan Geerts Elektrotechniek B.V. daarover meedenken. Ook moeten groepenkasten aan diverse normen en eisen voldoen: wanneer wij uw groepenkast vervangen bent u ervan verzekerd dat aan deze eisen wordt voldaan.

Hier let onze elektricien op:

  • De juiste componenten voor uw situatie (particulier dan wel bedrijf)
  • Het aantal groepen in uw groepenkast en genoeg vrije groepen om alle installaties aan te sluiten.
  • Het aantal fasen van uw aansluiting.
  • De kwaliteit en de certificaten van de groepenkast en componenten, dit is essentieel. Geerts Elektrotechniek B.V. werkt dan ook alleen met A-merken.
  • Het vervangen vereist deskundigheid en vakmanschap: Geerts Elektrotechniek B.V. heeft de juiste ervaring en kennis in huis.

Waarom Geerts Elektrotechniek B.V.?

Voor het vervangen van een groepenkast heeft u een elektricien nodig. We zijn proactief en denken met u mee, zodat u niet na een jaar een groep te weinig hebt. Wij installeren uw groepenkast vakkundig en adequaat en gebruiken alleen A-merk materialen.

Groepenkast vervangen Arnhem

Geerts Elektrotechniek B.V. is gelegen in Ede en heeft veel klanten in de omgeving: Ede, Arnhem en Veenendaal. We gaan er niet van uit, maar als er storing is, dan kunnen we snel ter plaatsen komen om het op te lossen. Geerts Elektrotechniek B.V. is uw betrouwbare partner als het om techniek gaat.

Heeft u nog vragen over een groepenkast vervangen of zou u graag een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.