Groepenkast vervangen Arnhem

Groepenkast vervangen Arnhem

Geerts Elektrotechniek B.V. is gelegen in Ede en heeft veel klanten in de omgeving: Ede, Arnhem en Veenendaal. We gaan er niet van uit, maar als er storing is, dan kunnen we snel ter plaatsen komen om het op te lossen. Geerts Elektrotechniek B.V. is uw betrouwbare partner als het om techniek gaat.

Redenen van vervanging

In verschillende gevallen moet de groepenkast vervangen worden. Meestal gaat het om een verouderde woning met een oude meterkast of om een uitbreiding van de bestaande installatie. Een nieuwe keuken met meer elektrische apparaten kan een reden zijn, maar ook zonnepanelen of een wasmachine.

Welke groepenkast heeft u nodig
Als de groepenkast vervangen moet worden, moet vooraf duidelijk zijn voor welke apparaten en ruimtes hij gebruikt gaat worden. Uiteraard kan Geerts Elektrotechniek B.V. daarover meedenken. Ook moeten groepenkasten aan diverse normen en eisen voldoen: wanneer wij uw groepenkast vervangen bent u ervan verzekerd dat aan deze eisen wordt voldaan.

Wij helpen u graag!
Uw groepenkast moet vervangen worden? U heeft een betrouwbare elektricien nodig, die uw nieuwe groepenkast veilig installeert en u gedegen advies kan geven. Geerts Elektrotechniek B.V. is het bedrijf dat u zoekt.
Uw groepenkast garandeert de veiligheid van het elektriciteitsgebruik in en om uw huis of bedrijfspand. De groepenkast vervangen gaat dan ook altijd over veiligheid, want hij is uw bescherming in geval van storingen of defecte apparaten.

Hier let onze elektricien op:

  • De juiste componenten voor uw situatie (particulier dan wel bedrijf)
  • Het aantal groepen in uw groepenkast en genoeg vrije groepen om alle installaties aan te sluiten.
  • Het aantal fasen van uw aansluiting.
  • De kwaliteit en de certificaten van de groepenkast en componenten, dit is essentieel. Geerts Elektrotechniek B.V. werkt dan ook alleen met A-merken.
  • Het vervangen vereist deskundigheid en vakmanschap: Geerts Elektrotechniek B.V. heeft de juiste ervaring en kennis in huis.

Ja, ik wil mijn groepenkast vervangen

Wilt u uw groepenkast laten vervangen? Neem contact op met Geerts Elektrotechniek. Wij helpen u graag!