Groepenkast vervangen Ede

Groepenkast vervangen Ede

Geerts Elektrotechniek is gelegen in Ede en heeft veel klanten in deze omgeving. We werken hier graag, omdat we precies weten hoe het in elkaar zit en welke producten er gebruikt worden. Zo kunnen we u goed advies geven en hulp bieden waar u echt iets aan heeft. We gaan er niet van uit, maar als er storing is, dan kunnen we snel ter plaatse komen om het op te lossen.

Redenen van vervanging

In verschillende gevallen moet de groepenkast vervangen worden. Meestal gaat het om een verouderde woning met een oude meterkast of om een uitbreiding van de bestaande installatie. Een nieuwe keuken met meer elektrische apparaten kan een reden zijn, maar ook zonnepanelen of een wasmachine.

Welke groepenkast heeft u nodig
Als de groepenkast vervangen moet worden, moet vooraf duidelijk zijn voor welke apparaten en ruimtes hij gebruikt gaat worden. Uiteraard kan Geerts Elektrotechniek daarover meedenken. Ook moeten groepenkasten aan diverse normen en eisen voldoen: wanneer wij uw groepenkast vervangen bent u ervan verzekerd dat aan deze eisen wordt voldaan.

Wij helpen u graag!
Uw groepenkast moet vervangen worden. U heeft een betrouwbare elektricien nodig, die uw nieuwe groepenkast veilig installeert en u gedegen advies kan geven. Geerts Elektrotechniek is het bedrijf dat u zoekt.
Uw groepenkast garandeert de veiligheid van het elektriciteitsgebruik in en om uw huis of bedrijfspand. De groepenkast vervangen gaat dan ook altijd over veiligheid, want hij is uw bescherming in geval van storingen of defecte apparaten.

Hier let onze elektricien op:

  • De juiste componenten voor uw situatie (particulier dan wel bedrijf)
  • Het aantal groepen in uw groepenkast en genoeg vrije groepen om alle installaties aan te sluiten.
  • Het aantal fasen van uw aansluiting:
    Een 1-fase aansluiting herkent u aan: 220V/230V
    Een 3-fase aansluiting herkent u aan: 3×220/230V of 1×380/400V
  • De kwaliteit en de certificaten van de groepenkast en componenten, dit is essentieel. Geerts Elektrotechniek werkt dan ook alleen met A-merken.
  • Het vervangen vereist deskundigheid en vakmanschap: Geerts Elektrotechniek heeft de juiste ervaring en kennis in huis.

Ja, ik wil mijn goepenkast vervangen

Wilt u uw groepenkast laten vervangen? Neem contact op met Geerts Elektrotechniek. Wij helpen u graag!