Krachtstroom aansluiten Ede

Krachtstroom aansluiten Ede

U heeft krachtstroom nodig. Dat betekent dat u op zoek bent naar een betrouwbare partij: de erkende elektricien van Geerts Elektrotechniek kan uw krachtstroom aansluiten en doet dit snel en adequaat.

Krachtstroom aansluiten is nodig wanneer er elektrische apparatuur aanwezig is die krachtstroom nodig heeft om te functioneren. Denk voor een particulier bijvoorbeeld aan een elektrische warmtepomp, jacuzzi of sauna. In bedrijven waar met zware machines wordt gewerkt, wordt uiteraard ook krachtstroom gebruikt.

Wat is krachtstroom?
Als we krachtstroom aansluiten, sluiten we geen speciale soort stroom aan. De stroom wordt alleen anders geleverd. In “gewone” stopcontacten wordt de elektriciteit geleverd door twee draden. Een nuldraad en een draad met spanning. Deze spanningsdraad wordt ‘fase’ genoemd, er is dus sprake van 1-fase stroom. Krachtstroom wordt door vier draden geleverd, waarvan drie spanningsdraden.

Dit betekent dat het  3-fase stroom is. In de praktijk betekent dit dat er tot wel 3 keer zoveel vermogen kan worden geleverd door het aansluiten van krachtstroom.

Het staat altijd duidelijk vermeld wanneer er krachtstroom nodig is voor een apparaat.
In de meeste woningen is in eerste instantie geen rekening gehouden met krachtstroom. Voor een bedrijf is krachtstroom aansluiten in Ede soms voor de hand liggend, in andere gevallen niet noodzakelijk.

Het aansluiten van krachtstroom in Ede
Krachtstroom aansluiten is voor een erkend elektricien een eenvoudige klus, maar wel een klus die zorgvuldig moet worden uitgevoerd. Geerts Elektrotechniek sluit krachtstroom veilig en netjes aan. Krachtstroom wordt altijd aangesloten naar de specifieke plek waar het betreffende apparaat komt te staan.

De prijs van krachtstroom aansluiten hangt dan ook nauw samen met de afstand van de aansluiting van de krachtstroombron tot de groepenkast.

Wij helpen u graag!
Geerts Elektrotechniek is de betrouwbare partij op het gebied van elektriciteit. We doen al jaren krachtstroom aansluiten. Deze ervaring brengen we graag bij u in de praktijk. Krachtstroom aansluiten is nodig wanneer er elektrische apparatuur aanwezig is die krachtstroom nodig heeft om te functioneren. Denk voor een particulier bijvoorbeeld aan een elektrische warmtepomp, jacuzzi of sauna. In bedrijven waar met zware machines wordt gewerkt, wordt uiteraard ook krachtstroom gebruikt.

Ja, ik wil krachtstroom aansluiten

Wilt u krachtstroom laten aansluiten? Neem contact op met Geerts Elektrotechniek. Wij helpen u graag!