Reclameverlichting Veenendaal

Mooie reclameborden op de gevel van uw bedrijf, maar ze zijn slecht zichtbaar? Dit lossen wij van Geerts Elektrotechniek voor u op. Wij hebben de reclameverlichting die uw bedrijf in de schijnwerpers zet.

Reclame komt pas tot haar recht als er focus op wordt gelegd. Reclameverlichting is hiervoor het perfecte middel. Het legt de aandacht op de slogan, reclamebord of uw bedrijfsnaam en laat zo zien wat u aan te bieden heeft. Reclame verlichting bestaat er in veel verschillende soorten en maten. Laat uw bedrijf in Veenendaal weer zien.

Zo kan een reclamebord zelf oplichten, maar kan ook door de reclameverlichting verlicht worden. Deze verschillende technieken zijn per reclame toepasbaar en hebben beide hun voordelen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u advies? Neem dan contact met ons op.

reclameverlichting


Gevelverlichting 

Reclameverlichting is een overkoepelende term voor veel verschillende soorten reclameverlichtingen. Gevelverlichting is hiervan de bekendste. Neon-gevelverlichting kent u vast wel van de Chineese restaurants en de gezellige barretjes. Maar ook kent u wel de lampen boven een bedrijfsnaam. Beide reclameverlichtingen geven een signaal af van wat voor soort bedrijf u bent.

Wij van Geerts Elektrotechniek verzorgen veel reclameverlichting in Veenendaal en omgeving. Vele bedrijven zijn blij met onze service. Voor reacties van klanten kijk naar onze refrenties.

LED reclameverlichting Veenendaal
LED-verlichting is de meest gebruikte soort reclameverlichting. Dit komt omdat het energiezuinig is en en gemakkelijk toepasbaar is binnen verschillende borden en letters. Zo wordt LED-verlichting veel gebruikt bij spots om een reclamebord te verlichten, maar LED-verlichting kunnen ook in de letters van uw bedrijfsnaam geplaatst worden. Zo springen de letter er echt uit.

Energiezuinig
Bij Geerts Elektrotechniek houden we veel rekening met de energiezuinigheid van de reclameverlichting. Dit voor de aarde, maar natuurlijk ook voor uw portemonnee. Bij ons is ook de mogelijkheid tot het plaatsen van een tijdschakelaar en een schemerklok. Deze schakelaars zorgen ervoor dat de reclameverlichting niet overdag brand. Deze maatregel is toepasbaar op elke soort reclameverlichting.

Waarom Geerts Elektrotechniek
Wij zijn gelegen in de omgeving van Veenendaal. Zo kunnen we u gemakkelijk en last-minute van de juiste reclameverlichting voorzien. Ook zijn wij een all-round elektrotechniek bedrijf die het complete pakket aanbieden.  Zo kunt u alle verlichting en elektra regelen met één bedrijf. Hou het simpel, kies voor Geerts Elektrotechniek.

Wilt u meer weten over onze werkwijze en heeft u behoefte aan meer informatie? Laat dan uw telefoonnummer achter in het oranje kader aan de rechterkant en wij nemen contact met u op.

Offerte aanvragen?

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij nemen op korte termijn contact met u op.