Totale Elektrische Installatie door Geerts Elektrotechniek

Van Mossel Autoschade

Van Mossel Autoschade doet er alles aan om bij autoschade zo goed en zo efficiënt mogelijk te helpen. Bij dit veelomvattende project hebben wij van Geerts Elektrotechniek de eer gehad om de complete elektrische infrastructuur te verzorgen. Ons deskundig team heeft zich gericht op een reeks cruciale elementen om een veilige, efficiënte en toekomstbestendige installatie te garanderen.

Verlichting

Voor Van Mossel Autoschade hebben we de verlichting verzorgd in samenwerking met Trilux, die verantwoordelijk was voor het ontwerp. We hebben de montage uitgevoerd.

Stopcontacten

Met het oog op flexibiliteit en gebruiksgemak hebben we een ruim aantal stopcontacten geïnstalleerd op strategische locaties. Hierbij is rekening gehouden met de specifieke behoeften van de klant, zoals het opladen van elektrische apparaten en de connectiviteit van diverse elektronische systemen.

Datanetwerken

In dit digitale tijdperk is een betrouwbare netwerkverbinding onmisbaar. Ons team heeft daarom een robuust en schaalbaar datanetwerk aangelegd. We hebben gebruik gemaakt van hoogwaardige kabels en connectoren om een snelle en betrouwbare data-overdracht te garanderen.

Meterkast

De elektrische installaties voor het pand omvatte niet alleen het aanleggen van de stroomvoorziening naar het gebouw toe, maar ook het aansluiten van een stroomtransformator. Daarnaast hebben we de verdeelinrichtingen succesvol geïnstalleerd en in bedrijf gesteld.